Uw opdracht

Uw opdracht is voor ons (letterlijk) van levensbelang. Immers: alleen als u volledig tevreden bent is de kans op vervolgopdrachten aan de orde.
We gaan dus nogal ver in dienstverlenen. Dat betekent niet alleen het leveren van absolute kwaliteit, maar ook dat we vrijwel 24 uur per dag klaar staan voor u als opdrachtgever.

We denken mee
'Kan niet' zult u niet snel horen. Meedenken en komen met onverwachte oplossingen is vanzelfsprekend. Kosten nauwlettend in de gaten houden en - waar mogelijk - besparen trouwens ook.

Razendsnel een bruikbaar beeld
En snel leveren is eerder regel dan uitzondering: vanaf anderhalf uur na opdracht kan u een drukklaar en geretoucheerd beeld ter beschikking hebben. Desnoods wordt een beeld of een complete reportage op locatie bewerkt en direct aangeleverd op CD. Door nauw samenwerken met drukkers en afwerkers kan zeer snel topkwaliteit drukwerk ontworpen en geleverd worden - vrijwel ongeacht de oplage en afwerking.

Absolute kwaliteit
Tal van cursussen op het gebied van fotografie, druktechnieken en softwarepakketten op zowel Apple Macintosh als Windows PC (o.a. Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, GoLive, Quark XPress en Nikon Capture) houden de kennis en daarmee de kwaliteit op peil.

Neem vrijblijvend contact op en laat u verrassen...


RvdH fotografie